Är din lagbevakning Future Ready?

Vi vet att framtidens samhälle kommer att se annorlunda ut, men ibland är det svårt att få grepp om vilka förändringar och utmaningar som kommer att ha störst påverkan i ert lagefterlevnadsarbete. WSP Natlikan hjälper er att ligga steget före och bli Future Ready.

Flera av våra kunder som använder WSP Natlikans tjänster för lagbevakning har bestämt sig för att ta nästa steg och få en bättre kontroll på sin uppföljning, bland annat genom att använda vårt verktyg för lagefterlevnad.

Det har slagit oss att det är lätt att tappa bort sig i alla verktyg, länkar, information och annat som finns där i molnet. Vårt främsta tips är att alltid börja med att besluta vad man skall göra och när. Om man har god kontroll redan nu så är man också bättre förberedd på att agera på framtidens händelser. Ju fler som arbetar tillsammans desto större är både utmaningen och vikten av att ha en bra struktur.

För oss som arbetar med lagbevakning varje dag är det en självklarhet att det är bra att arbeta förebyggande, så har det ju egentligen alltid varit. Samtidigt är det lätt att det självklara tappas bort med all den distraktion som händer under en vanlig arbetsdag, vare sig det gäller mängden e-post i din inkorg, möten som pockar på uppmärksamheten eller kanske en viktig uppgift eller till och med ett dåligt samvete som måste åtgärdas.

En grund för många av våra kunder är att ha överblick och kontroll på den miljö- och eller arbetsmiljölagstiftning som påverkar deras verksamhet. Är ni certifierade passar laglistan utmärkt som hjälpmedel. Här finns även många möjligheter att anpassa tjänsten så att den fungerar oavsett om ni är många eller några få som är involverade i lagefterlevnadsarbetet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med att få er lagbevakning ännu mer hållbar. WSP Natlikan har flera moduler och hjälpmedel som ser till att ni kan ligga steget före och bli Future Ready.


Ni vet väl att vi på WSP Natlikan även finns utanför Sverige.

Har ni internationella kollegor så är det inga problem, vi finns idag i drygt 100 länder i alla världsdelar.


Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!