Är din leverantörskedja Future Ready?

I dagens öppna och globala ekonomi är allt fler av våra kunder ännu mer beroende av sina leverantörer, eftersom en stor del av deras verksamhet är beroende av dem. Detta oavsett om de själva producerar sina varor och tjänster, köper in färdiga produkter eller anlitar underkonsulter. Behovet är i grunden detsamma – alla behöver ha en övergripande koll på sina leverantörer.

Genom att utgå från en tydlig process och struktur hjälper WSP våra kunder att få en överblick av vilken risk deras olika leverantörer har både i dag och i framtiden. Vi lanserar vi nu devisen att vara framtidssäkrad – eller Future Ready – det gäller både ert eget arbete såväl som er leverantörskedja.

WSP Environmental tycker att leverantörskedjan skall vara så hållbar som möjligt. Vi vet att kraven och uppgifterna är många samt att det är en mängd uppgifter och åtgärder som man behöver ha kontroll över. Därför erbjuder vi både kunskapen och kompetensen inom hållbarhet plus ett digitalt verktyg i molnet där man kan samla all information på ett ställe. En hållbar leverantörskedja i molnet alltså.

Kunder som använder vårt verktyg för att leverantörsbedömningar är inte bara lättade vid revisioner, utan framförallt stolta då de kan visa upp en systematisk kontroll på sina leverantörer.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med att göra leverantörskedjan ännu mer hållbar.


Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!