Förbättrad service till våra internationella kunder

Glada nyheter! Från och med årsskiftet kommer WSP Natlikans internationella kunder att få uppdaterade laglistor varje månad istället för som idag en gång per hel- eller halvår (gäller alla länder utom Sverige).

En gång per år kommer kunderna även att få tillfälle till ett webinar per land där de får en unik möjlighet att ställa frågor till WSP Natlikans konsulter som har skapat kundernas listor. Allt utan extra kostnad. Grattis WSP Natlikans kunder!

WSP Natlikan arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår service. Många av våra kunder har bett om att få sina listor uppdaterade oftare. De har också önskat få tillgång till dem som skapat deras listor samt få kontakt med andra användare av vårt system. Som ett led i våra ständiga förbättringar kommer vi nu att kunna tillgodose dessa önskningar.

Denna förbättrade service kommer även innebära ett jämnare arbetsflöde för WSP Natlikan, som anpassats för den ökade mängden stora kunder och antal länder. Klicka här för att se vilka länder vi finns i.

Vi önskar all våra kunder en God Jul och ett Gott nytt år!
WSP Natlikan